Australia Here I Come!!! - Reisverslag uit Duiven, Nederland van Roxanne Kusters - WaarBenJij.nu Australia Here I Come!!! - Reisverslag uit Duiven, Nederland van Roxanne Kusters - WaarBenJij.nu

Australia Here I Come!!!

Door: Roxanne

Blijf op de hoogte en volg Roxanne

10 September 2006 | Nederland, Duiven

Zoals jullie in de titel lezen: Het is rond!! Vanmiddag heb ik getelefoneerd met Cath en Paul en daarna heb ik een e-mail gekregen met daarin het nieuws dat zij mij graag als hun au-pair willen!

Ze leven in een plaatsje naast Canberra, ongeveer 20 minuten van het centrum. Het is volgens mij ongeveer even groot als Arnhem, kijkend naar het aantal inwoners, maar Paul heeft me de coördinaten gegeven voor Google Earth, dus dat ga ik zo even opzoeken.

Het gezin heeft drie kinderen:
Conor en Ellen van 4 en Amy van 2. Omdat de vader voor zes maanden weggaat, wil de moeder graag wat extra hulp, ook voor de momenten dat ze moet werken. Het is een soort van samenwerking tussen ons, soms werk ik alleen en soms werk ik samen met haar, zoals je dat ook zou doen als je samen in een huis leeft. Ik heb ze gevraagd of ik twee foto's van hun hier mag plaatsen, maar ik moet nog even op antwoord wachten.

Het tijdsschema ziet er nu als volgt uit:

Begin oktober vertrek ik. Ik ga dan eerst wat rondreizen, omdat zij pas vanaf november iemand nodig hebben. Dan na een maand ga ik naar hun toe en word ik een beetje ingewerkt enzo en dan als Paul weg is, begin ik echt met werken. Dan in maart zijn de wereldkampioenschappen zwemmen in Melbourne, en het was voor hun geen enkel probleem als ik daar een paar dagen/een weekje heen wilde, dus dat is ook helemaal geweldig! En dan begin mei ga ik naar Sydney, omdat de zus van Cath daar dan gaat trouwen en een of twee dagen na de bruiloft kom ik weer naar Nederland! Vliegen vanuit Sydney naar Nederland is namelijk ook makkelijker, dus als ik daar toch ben, kan alles ineen. Dus rond het weekend van 6 mei ben ik weer terug!

Zo een lang verhaal, maar ben zo blij op dit moment dat ik het jullie graag wil laten weten!

Kus Roxanne

• 10 September 2006 - 16:10

Suuz:

Lieve Rox. Ik heb bewondering voor je dat je deze stap nu neemt! heel erg gaaf. We spreken elkaar snel! KUS

• 10 September 2006 - 18:52

René Adriaans:

Gefeliciteerd meid!

Succes we volgen je!

• 10 September 2006 - 19:01

Anita Adriaans:

proficiat roxanne, geweldig, dat je dit voor elkaar hebt gekregen!
    een bijzondere stap naar een groot land een grote uitdaging in je leven, ik wens je alle succec van de wereld en we volgen je ook vanaf de ander kant van de wereld!
    liefs anita

• 11 September 2006 - 06:06

Kevin:

Hoi Rox,

misschien vang je het bruidsboeket wel en ben je de 1e die gaat trouwen. Moet je natuurlijk wel een partner meenemen uit OZ. Goed voorbeeld doet goed volgen.
    Veel plezier in OZ!!

• 11 September 2006 - 09:22

Kitty:

O, wat een leuke site. En ik wens je in elk geval veeel plezier in Austria. Leuk gezin overigens, lijkt me.

• 11 September 2006 - 11:34

Oma:

Roxannne het is helemaal geweldig en we hopen heel veel leuke dingen te lezen. Liefs oma

• 11 September 2006 - 18:08

Lizzy:

Hoi Roxanne,

Leuk dat het nu wat meer vorm gaat krijgen allemaal. Haal er uit wat er in zit en heb de tijd van je leven!!!!!!
    Ik ga je zeker volgen.

Groetjes Lizzy

• 11 September 2006 - 19:03

Cora:

Eej Roxanne,

Leuk hoor dat het toch doorgaat!!! :D Heeft mijn site toch geholpen he hihi :).. Wat vond je organisatie ervan?? Kun je evengoed nog gewoon via hen?

Veel plezier!!!

Gr. Cora

• 12 September 2006 - 19:00

Szende:

Lieve Roxanne,
    we lazen met veel trots dat je het eindelijk rond hebt gekregen en dat je wat duidelijkheid hebt. Het lijkt een heel leuk gezin. We vinden het echt knap van je dat je zo'n grote stap gaat zetten! Heel veel plezier en we zullen je zeker blijven volgen! Liefs, Szende & Bob

• 13 September 2006 - 13:15

Wilma:

Leuke foto's, maar Ellen doet niet mee?
    De rest van dit bericht is voor de andere lezers: als jullie nog een cadeautje zoeken voor Roxanne's verjaardag en/of vertrek: bel me even op 0316-283133.

• 13 September 2006 - 15:18

Wilma:

Oeps, Ellen doet natuurlijk wel mee, maar ik kijk weer niet verder dan mijn neus lang is. Sorry.

• 20 September 2006 - 17:55

Nickie!!:

AAAAH wat een leuke kinders!!!